Technische mogelijkheden

Wat we kunnen printen

A4 zwart/wit en kleur
A3 zwart/wit en kleur
Als standaard gebruiken wij wit kantoorpapier van 80 gram. Wil je iets zwaarders of iets met een ander kleurtje? Lees de tekst onder ‘speciale wensen’. Voorbeelden van dingen die mensen bij ons printen: posters, flyers, zines, programma’s van festivals

Buttons

25mm en 38mm buttons in kleur en zwart/wit.
We hebben ook buttons, deze maken we voor onszelf voor op festivals en bij enkele boekenwinkels en distro’s, check in onze bibliotheek welke buttons wij voor onszelf printen. Wil je zelf buttons maken of meer info over hoe buttons bij ons te bestellen?

Klik dan hier

Speciale wensen

We kunnen A3 en kleiner printen (A4, A5, A6 etc. (maar ook niet A-maten). We hebben namelijk een geweldige snijmachine die wel 4cm in één keer kan snijden en het tot elk mogelijk (vierhoekig) formaat kan snijden. We kunnen ook op dikker papier printen, op papier met verschillende kleurtjes. Als je speciale wensen hebt of graag even wil kijken wat de mogelijkheden zijn kun je altijd langskomen op ons inloopspreekuur: wij zijn altijd wel in voor een avontuur. Als je al exact weet waar je op wilt printen en wij hebben het niet in huis, dan zou je het papier ook zelf kunnen aanschaffen: dat scheelt ons weer moeite. Als laatste gebruiken wij een standaard kantoorprinter (multifunctional) en deze kunnen helaas niet marge-loos printen. Om de posters en flyers zal hierdoor altijd een witrand zitten (deze kunnen wij er echter wel voor je afsnijden).

Wat hebben we momenteel ongeveer in huis qua papier:

  • Wit 80 grams papier (A4 + A3)
  • Wit 120 gr A3 papier
  • Opsomming van verschillende kleurtjes.

Toekomstmuziek

Het Paper Jam collectief probeert een infrastructurele taak te vervullen en de revolutionaire strijd te ondersteunen. Daarom zijn we altijd op zoek naar ideëen van mensen. Als er diensten zijn die je ons graagt ziet leveren (en die we nu niet leveren), laat ons het dan ajb weten. We bestaan om strijd te ondersteunen en versterken dus we willen ook geleid worden door de behoeften van de strijdenden. We onderzoeken bijvoorbeeld momenteel het printen van stickers en werken aan het regelen van een A0-printer. Ja, A0, zeker. Hoe dan ook, als je ideëen hebt laat ze weten!