Buttons!

Je kunt bij ons buttons bestellen, wij maken buttons in 25mm en 38mm voorzien van een plastic achterkant (sterker) en een metalen achterkant.
Wij hebben zelf een groot aantal buttons dat wij verspreiden, neem een kijkje in onze bibliotheek om te zien of er iets voor jou bijzit. Bestellen doe je door ons een mailtje te sturen met het aantal buttons dat je van elk design wilt en de grootte, dan maken wij ze en kunnen we afspreken wanneer je ze komt ophalen. We vragen wel dat je er minimaal tien per keer besteld: buttons maken is een rotwerk.

Heb je een eigen buttonmachine? Voor elke button in onze bieb hebben we ook het bestand dat wij gebruiken om ze uit te printen geüpload, deze is te vinden op de pagina van de button.

We maken de buttons handmatig, dus een grote bestelling kan een tijdje duren.

Eigen ontwerp

Als je een eigen ontwerp hebt waar je een button van wil maken, zijn er twee opties:

  • Upload de foto (minimum 1000x1000pixels) en vul het contact formulier in
  • Ontwerp de button zelf (als je photoshop hebt) in dit bestand (25mm of 38mm. Dit is een beetje lastig, omdat er drie ringen zijn in het bestand, we zullen het proberen uit te leggen:
    • De binnenste ring moet het plaatje bevatten. Alles buiten de ring zal niet zichtbaar zijn op de button.
    • De tweede ring moet ingekleurd worden in de achtergrondkleur van de button, dit zul je zien op de zijkant van de button.
    • De buitenste ring kan je negeren, maar laat het alsjeblieft zichtbaar, omdat wij het dan gecentreerd kunnen uitsnijden!

Als je vragen hebt, komt langs of stuur een e-mail. We willen je graag helpen!

Je kunt ook een ontwerp kiezen dat je leuk vindt. Bestel het op onze contact fomulier.